Bästsäljare

  Köpvillkor och frakt

  1 Orderbekräftelse

  När vi har mottagit din beställning får du direkt en beställningsbekräftelse.

  2. Betalning

  paypal
  är en online betalningsmetod som kan användas i nästan alla länder i världen. Din kreditkortbetalning kan gå genom PayPal, och i detta fall får vi betalningen direkt. Det är också möjligt att ansluta ditt bankkonto till ditt PayPal konto. Det är inget krav att öppna ett konto hos PayPal om du ska använda ditt kreditkort, du har möjligheten att göra enskilda betalningar med PayPal.

   

   

   

  Kreditkort
  Det är också möjligt att betala direkt med ditt VISA eller MasterCard via den säkra betalningsmetoden SecureTrading Payments.

   

  3. Leverans samt fraktkostnad

  Ditt nya batteri skickas samma dag som beställning sker. Enstaka batterier skickas med brev, större försändelser med paket. Leverans sker via brev, i ett "madrasserat kuvert". På så vis får du ditt nya batteri direkt hem i brevlådan. Vid beställning av flera artiklar sker leverans via paket. Till företag levererar vi större leveranser med DHL direkt till företagsadressen.

   

  Europa

  Vi försöker at leverera beställda produkten inom 1-3 arbetsdagar.

   

  4. Öppet Köp

  Du har alltid Öppet Köp i 30 dagar. För att lämna tillbaka varan returnerar du bara produkten i oskadat skick. Vi krediterar din faktura omedelbart vid retur. Har du betalat med kort har betalningen redan dragits från ditt konto, och du måste meddela oss ditt bankkonto som vi ska sätta in dina pengar på.

   

  5. Transportskador - Försäkring

  Vi står för alla skador som eventuellt kan uppstå vid transport till kund. Om du vid mottagandet upptäcker att paketet är transportskadat skall du omedelbart anmäla detta till oss. Försändelsen är fullvärdeförsäkrad.

   

  Kontakta oss: order@laddare-batteri.se

   


               

  Bästsäljare


  67,00 SEK 

  58,00 SEK 

  67,00 SEK 

  67,00 SEK 

  48,00 SEK 

  67,00 SEK 

  94,00 SEK 

  136,00 SEK 

  28,00 SEK 

  58,00 SEK 

  116,00 SEK 

  125,00 SEK 

  48,00 SEK 

  78,00 SEK 

  57,00 SEK 

  Copyright © 2011-2015 laddare-Batteri.se